KGC Verktyg använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Tillbehör & Hjälpmedel | Nivådistanser | Räddningskit till nivåsystem
Räddningskit till nivåsystem Räddningskit till nivåsystem Räddningskit till nivåsystem Räddningskit till nivåsystem

Räddningskit till nivåsystem

Art. nr: 7762
 

Produktbeskrivning

RLS SOS nivåsystem är en innovativ lösning för att säkerställa en nivåutjämning av plattor utan att skada dem. Det är utrustat med brytbara distanser som gör det möjligt att slutföra utjämningen även om en distans i det huvudsakliga nivåsystemet går sönder under spänningsfasen. Dessutom kan det integreras med det huvudsakliga nivåsystemet för att förbättra plattans nivå, och allt detta görs utan att behöva ta bort plattorna från ytan.

Installationen av RLS SOS är enkel och snabb. Systemet består av tre huvuddelar: SOS-distans, nivåhatt och en skyddsringsenhet. För att använda systemet placerar du SOS-distanserna i fogarna med en bredd på minst 1,5 mm, roterar dem 90° och drar åt dem genom att skruva på nivåhatten. På så sätt uppnår du en perfekt nivåutjämning av plattorna. När fixet har härdat kan klämmorna enkelt tas bort genom att slå dem parallellt med foglinjen, vilket separerar den övre delen av klämman från den del som sitter under plattorna.

En av de största fördelarna med RLS SOS är dess skonsamhet mot plattorna. Distansen är tillverkad av teknopolymer och skadar inte plattorna vare sig vid installation eller borttagning. Dessutom är den utformad för att kunna brytas bort efter att fixet har härdat, vilket gör borttagningen snabb och enkel. Detta förhindrar även att golvet trampas på för tidigt och undviker skador på plattorna.

 
Specifikationer