KGC Verktyg använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Tillbehör & Hjälpmedel | Nivådistanser | Nivåsystem 3-15 1,5mm VITE
Nivåsystem 3-15 1,5mm VITE Nivåsystem 3-15 1,5mm VITE

Nivåsystem 3-15 1,5mm VITE

Art. nr: 7755
 

Produktbeskrivning

RLS VITE nivåsystem från Raimondi representerar det ultimata verktyget för professionella plattsättare och hantverkare som strävar efter perfektion i sina projekt. Det här innovativa nivåsystemet är utformat för att erbjuda en jämn och exakt nivåutjämning av keramiska plattor och stenar, oavsett yta eller projektstorlek.

Med RLS VITE får du inte bara en snabb och problemfri installation, utan också en imponerande finish på ditt arbete. Systemet eliminerar ojämnheter och snedvridningar i plattorna, vilket resulterar i en enhetlig och professionell look. Genom att använda smarta distanser och hattar kan du justera plattornas höjd och säkra dem på plats med minimal ansträngning.

En av de stora fördelarna med RLS VITE är dess användarvänlighet. Systemet är intuitivt och enkelt att använda, vilket sparar tid och minskar arbetsinsatsen. Dessutom är det kompatibelt med olika plattyper och storlekar, vilket gör det till ett mångsidigt verktyg för olika projekt.

 
Specifikationer