KGC Verktyg använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Plattsättningsverktyg | Handverktyg | Övrigt | Multifunktionsmatta UP!
Multifunktionsmatta UP!

Multifunktionsmatta UP!

Art. nr: 7800
 

Produktbeskrivning

Upptäck Raimondi UP! - Ditt Mångsidiga Hjälpmedel för Plattsättning!

Raimondi UP! är inte bara ett vanligt gummistöd - det är ett oumbärligt verktyg som kommer att förvandla din vardag. Med UP! får du en praktisk och flexibel lösning för att kapa plattor, borra hål, applicera lim och mycket mer. Det är som en allt-i-ett-assistent för din plattsättning.

UP! är tillverkad av högkvalitativ gummi som garanterar enastående motståndskraft mot slitage. Dess tåliga konstruktion innebär att den kommer att vara en pålitlig följeslagare under många projekt framöver. Vad som gör UP! ännu mer fantastiskt är dess enkelhet när det kommer till rengöring och underhåll. Efter avslutat arbete kan du helt enkelt skölja av den med en vattenstråle. Dess elastiska egenskaper gör det även möjligt att enkelt ta bort stelnat lim, vilket sparar tid och energi.

Det finns inget att oroa sig för när det gäller hanteringen av UP! Den är utrustad med praktiska handtag och har en stadig konstruktion som gör den enkel att bära och transportera, vilket ger dig den smidighet du behöver på arbetsplatsen. UP! är utformad för att klara en användarvikt på upp till 75 kg och har en generös storlek på 59 x 59 cm med 4,5 cm höga piggar som gör det idealiskt för en mängd olika applikationer. Dess låga vikt på endast 4,9 kg gör det bekvämt att använda och transportera.

 
Specifikationer