KGC Verktyg använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Putsspruta light

Putsspruta light

Art. nr: 5291
 

Produktbeskrivning

Enkel och effektiv tryckluftdriven putsspruta i det lätta glasfiberförstärkta polyamid-materialet. Ca 300 gram lättare än orginalet i metall.

 

Bruket tas upp direkt i sprutan från en balja eller skottkärra och sprutas sedan på väggen i ett jämt putslager. Sprutan skall max fyllas till 70% av dess rymd. Bruket sprutas på med ett avstånd av 5-10cm. Nästan alla bruk kan användas så som gipsputs, gullexbaserade putsbruk, kalkputs etc (ej lämpad för stänkputs). Sprutan har fyra munstycken vilket ger ett effektivt putspåslag och en jämn putsbädd.

 

Kompressorn bör ha minst 3hk motor och en fri avgiven luftmängd på 350liter/minut och en tankrymd på minst 50l. Rekommenderat arbetstryck ca 4kg beroende på vilket bruk som används kan det behövas justeras upp eller ner dock aldrig över 6kg.

 

Rengöres med vatten innan bruk hinner brinna fast i sprutan samt att man blåser igenom luft när sprutan är ren. Få rörliga delar gör sprutan i det närmaste underhållsfri.

 

 
Specifikationer
Längd 620.00 mm Bredd 200.00 mm Höjd 210.00 mm