KGC Verktyg använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Fogbalja SquEasy med tryckhandtag
Fogbalja SquEasy med tryckhandtag Fogbalja SquEasy med tryckhandtag Fogbalja SquEasy med tryckhandtag Fogbalja SquEasy med tryckhandtag

Fogbalja SquEasy med tryckhandtag

Art. nr: 7571
 

Denna produkt har tyvärr utgått

 
 

Produktbeskrivning

Jobba enklare, snabbare och mer ergonomiskt. Fogbaljan med press ger mindre belastning på handled, axel och och rygg eftersom vattnet pressas ur svampen med endast ett tryck. Detta resulterar också i att det blir samma vattenmängd i svampen varje gång, samt att livslängden på svampen ökar. Lösa hjul medföljer för enklare förflyttning.

 

Gör så här:

1.Fyll SquEasy-hinken med rent vatten så att vattnet når15-20mm över bottengallret. Fukta och rengör svampen med ett tryck mot bottengallret.

2. Justera pressarmen efter tjockleken på svampen. Med hjälp av de löstagbara adaptrarna kan armen anpassas till en svamptjocklek på 30, 35 eller 40mm.

3. Placera svampen på det specialdesignade perforerade toppgallret.

4. Tryck ned pressarmen och vattnet i svampen pressas ut genom toppgallret. Släpp handtaget och pressarmen åker upp av sig själv.

5. Svampen är nu klar att användas.

 

- Ergonomisk, minskad ansträngning på handleden

- Konsekvent, samma mängd vatten varje gång