KGC Verktyg använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Accoya

Från teak till Accoya® - vi presenterar en ny serie kanitzer i högpresterande trä

 
Det nya materialet Accoya®-trä är resultatet av mer än 80 års forskning och utveckling. Kombinationen av modifieringsteknik baserad på acetylering tillsammans med en ledande patentteknologi gör att Accoya®-trä passar ypperligt att använda för tillverkning av handverktyg som kanitzer. Våra nya kanitzer är tillverkade i Sverige.
 
Träet till Accoya® kommer från förnyelsebara skogar och tillverkas med hjälp av en giftfri process. Prestandan överträffar dock egenskaperna hos de bästa tropiska hårdträslagen, och kan tack vare detta användas för de mest krävande arbeten. Även till den typen av arbeten som för närvarande endast anses kunna utföras med icke-förnyelsebara material.
 
Accoya® är en väl beprövad produkt och har testats ur en mängd olika perspektiv världen över. Många tester har utförts på plats under reella förhållanden i fält under många år. Rapporter och tester kan fås på begäran.

Våra Accoya® hittar ni här!