Proffsverktyg för murning och plattsättning

Om KGC

 

NYHETSBREV
Prenumerera på allt nytt som händer hos KGC Verktyg & Maskiner!

 

På KGC är vi miljömedvetna

Alla ni som var med då Murarnas hus, som KGC är inrymt i, invigdes vet säkert att när huset byggdes togs miljöaspekten med i byggplanen och att ett maximalt energiutnyttjande har planerats in i huset. Värmen i huset återvinns till 92% och materialvalen är dessutom miljövänliga. Verksamheten utgår från en helhetssyn på miljön och en strävan mot att ständigt minska företagets negativa miljöpåverkan. Detta gör vi främst genom att pressa våra speditörer och leverantörer för att få gröna alternativ på tjänsterna och produkterna vi köper.

 

Tack vare våra ansträngningar har vi sedan 2001 varje år fått miljöcertifikat för vårt aktiva miljöarbete. Vi källsorterar givetvis vårt avfall, köper miljömärkt el och alla på företaget får utbildning i grundläggande miljökunskap.

 

Är ni intresserade av att veta mer om vad vi på KGC har gjort för att förbättra miljön får ni hemskt gärna kontakta oss.

 

 

 

Ett kvalitetscertifierat företag

Vi är certifierade enligt FR 2000 verksamhetsledningssystem. Detta system innehåller krav på ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet. Genom att välja en kvalitetscertifierad leverantör kan ni som kund vara säker på att vi alltid levererar bästa kvalitet på både varor och tjänster.

 

Systemet är likvärdigt med ISO9001, ISO14001, och utgår ifrån Arbetsmiljöverkets föreskrifter och räddningsverkets allmänna råd om systematiskt brandskyddsarbete.

 
© 2012 KGC Verktyg & Maskiner AB   |   Adress: Grossistvägen 7, Box 154, 125 24 Älvsjö   |   Tel: 08-556 207 70   |   Fax: 08-749 12 70   |   E-post: info@kgcverktyg.se
Allt innehåll på denna webbplats är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.