Proffsverktyg för murning och plattsättning

Proffsverktyg

 

NYHETSBREV
Prenumerera på allt nytt som händer hos KGC Verktyg & Maskiner!

 

KGC har bytt kostym

Smidig och greppvänlig har gjort Björn, Nalle, Putte och de andra syskonen till mångas favoriter och bidragit till fantastiska resultat. Är man proffs behövs bra grejor. Jonsson-slevarna är bra exempel på KGC-kvalitet för proffs.

 

Det började redan på 50-talet. ”Prima verktyg är vårt motto”, sa Karl Gustav Cederberg som var de första verktygen. Idag har vi över 1800 proffsverktyg och tillbehör som hjälper muraren och plattsättaren att skapa berömvärda resultat.

 

Det är orsaken till att KGC är ett starkt varumärke hos murare och plattsättare. I början av 2010 lanserade vi ett nytt varumärke för att förstärka och lyfta fram en kraftfull och enhetlig profil. Syftet är naturligtvis att öka försäljningen och understryka proffskvaliteten. Den nya profilen bygger på en mer konsekvent grön färgsignal på produkter, förpackningar och i butiksexponering. Vi kombinerar den gröna färgen med svart för att ge entrygg kvalitetsstämpel. Logons form bibehålls men vi har gjort justeringar så den upplevs mer modern.

 
© 2012 KGC Verktyg & Maskiner AB   |   Adress: Grossistvägen 7, Box 154, 125 24 Älvsjö   |   Tel: 08-556 207 70   |   Fax: 08-749 12 70   |   E-post: info@kgcverktyg.se
Allt innehåll på denna webbplats är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.